INTEGRASJONER

Timemodul timeregistrering smartdok

SmartDok har integrasjoner og muligheter for fileksport til mange systemer. Dette vil være med på å lette arbeidsdagen din.

Visma Business og Visma LønnAmesto Solutions lar deg synkronisere SmartDok med Visma Business og Visma Lønn løsninger, noe som gir deg større kontroll over prosjekter, ansatte og utstyr.

InfoEasy : InfoEasy er et moderne modulbasert ERP system med standard funksjonalitet, men kan lett tilpasses bedriftens behov slik at økonomistyringen blir optimal.

PowerOffice Go: PowerOffice Go er et komplett skybasert system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. Gjør deg klar for en helt ny opplevelse.

Zirius: Komplett økonomisystem, spesielt tilpasset bygg- og anleggsbransjen som gir total økonomisk oversikt i alle prosjektfaser. Integrert, med 2-veis kommunikasjon til-og-fra SmartDok gjør det hele til et kraftig verktøy som gir effektive muligheter for entreprenører.

UniMicro: Integrasjon mot UniMicro. Levert av Mosoft som leverer mobil programvare og kompetanse for prosjekt- og entreprenørbedrifter

ProAdm: Powel en ledende leverandør av programvareløsninger til energiselskaper, entreprenører og offentlig sektor.

Xledger: Leveres av View Ledger ble etablert i 2004 og er Norges ledende på systemløsninger, outsourcing og rådgivning i skyen.

Connect My Apps: ConnectMyApps er en programvareintegrasjonsplattform for små og mellomstore bedrifter som lar deg synkronisere data mellom regnskap, fakturering, CRM, E-post, E-handel og andre applikasjoner.

Loadtronic: Provided by Aanderaa Data Instruments AS (AADI). The company designs, manufactures and sells sensors, instruments and systems for measuring and monitoring in demanding environments.

Trackunit: Trackunit har siden 2003 spesialisert seg på design, utvikling og produksjon av flåtestyringssystemer og telematikk for anleggsmaskiner. Kundene er maskinprodusenter, forhandlere, entreprenører og utleiere. Trackunits GSM/GPS moduler finnes i dag på alle kontinenter.

Agresso: Fleksible forretningssystemer for virksomheter i endring og utvikling

Navision: Levert av Pilaro, Leverandør av Microsoft Dynamics forretningsløsninger og kompetanse om bransjer og forretningsprosesser.

Mamut: Økonomisystem for mindre bedrifter.

AutoGear: Visning av AG webside i SmartDok. Få full kjøregodtgjørelse med elektronisk kjørebok fra AutoGear.

Fileksport fra SmartDok:
Huldt og Lillevik lønn
Huldt og Lillevik fravær
Visma lønn
Visma lønn SWE
Visma Scenario
Hogia lønn
ProAdm
UNI Økonomi
Mamut
DI Systemer
Concorde Økonomi
Cordel
Personec
Midas
Zirius Win
Zirius temp
Zirius std
XLedger
Navision
InfoEasy Lønn
InfoEasy Timer
Maconomy
Agresso