HMS / KS / SJEKKLISTE

Loading...

Aldri før har det vært enklere å fylle ut sjekklister – med fotodokumentasjon

Skjema Bilde ikon SmartDok

Hvorfor bruke HMS/KS-modulen i SmartDok?

  • Fotodokumentasjon. Legg ved bilder i sjekklistene dine. Dette både forbedrer og forenkler dokumentasjonsarbeidet

  • Du kan tegne og forklare på bildene før du sender dem inn med sjekklisten /skjemaet

  • Den nye skjemabyggeren gjør det superenklet å lage skjema og sjekklister

  • I SmartDok kan du bygge og tilpasse skjema til din virksomhet. Du reduserer dermed antall mindre relevante skjemaer kontra et standard HMS/KS-system

  • Alle skjemaer kan knyttes direkte til prosjektet eller til maskiner

  • Du kan enkelt dokumentere feil/avvik mens du arbeider med GPS-sporbare bilder

  • Revisjonhåndtering og historikk på opprettede skjemaer er mulig med SmartDok

Bestill HMS/KS modulen
Se video om SmartDok

SJEKKLISTER MED BILDER OG GPS SPORING!

HMS og KS blir bare viktigere og viktigere. Jo enklere det er å gjøre dette, jo større er sannsynligheten for at det blir gjort, og man sparer verdifull tid.

Vi har jobbet med skjema- og bildemodulen i SmartDok en god stund. Vi synes den er genial og enkel. Bruken av sjekklistene er blitt enkel og medfører en bedre dokumentasjon. Anbefales!

Med SmartDok kan du nå enkelt lage dine egne skjema/sjekklister og fylle dem ut på PC, mobil eller nettbrett. Du kan også enkelt ta bilder sammen med sjekklistene. Når du sender disse inn havner de på rett prosjekt, slik at det blir enkelt for prosjektleder/HMS leder å få oversikt over hva som er kontrollert og hvilke avvik som har oppstått.

I appen på mobiltelefonen kan du også sørge for at arbeidstimene dine er registrert. Det samme gjelder maskintimene og service på gravemaskinen eller lastebilen. Sjekk ut alle mulighetene SmartDok gir deg!

Les byggherreforskriften
Jeg bil vite mer om HMS/KS modulen

Vår skjemabygger er full av smarte funksjoner og muligheter. Prosessen med å bygge skjemamaler er brukervennlig og enkelt, i tillegg til å gi en langt større fleksibilitet i skjemautformingen. Skjemaer bygges med enkel drag’n drop funksjonalitet. 

Oversikten over innsendte skjemaer på web er oversiktlig og med gode filtreringsmuligheter, slik at du som bruker minst mulig tid på ditt administrative arbeid.

For å toppe det hele, så er oversikten over dine skjemamaler lett tilgjengelig og lett å revidere. Enklere blir det ikke!

Les mer om den nye skjemabyggeren!

skjema bilde smartdok hms ks
Kontakt oss