Historie

Gammel mobil med SmartDok

Det startet i 2005

Det startet i 2005 lenge før mobiltelefonen ble menneskets forlengede arm og lenge før begrep som apper og smarttelefon ble allemannseie. Selskapet ble stiftet som Ascella AS i august 2005 og hadde som visjon om å utvikle smarte løsninger som forenklet folks hverdag. Etter 2 år intens jobbing med pilotprosjektet SmartDok, systemet for entreprenøren, kom den første betalende kunden i 2007.

Ascella AS stod også bak andre smarte løsninger som EasyCoach og Timeoversikt, men etterhvert som SmartDok vokste seg større og bedre, fant vi ut at vi kun skal fokusere på systemet som har hjulpet over 1.000 bedrifter og 32.000 brukere med å forenkle arbeids-hverdagen sin.

Etter en ti års reise som pionerer fra Finnmark, bestemte vi oss for i 2015 å endre navn til SmartDok. Med dette markerte vi ikke begynnelsen på slutten, vi anser dette som slutten på begynnelsen; SmartDok er i dag Skandinavias mest brukte bransjeløsning, og den engasjerte gjengen har store planer om å fortsette reisen. For oss er kunden alltid i fokus, og ved hjelp av engasjement, pålitelighet og evne til å forenkle skal vi fortsette med å skrive historie.

Hvorfor SmartDok?

SmartDok er den mest brukte løsningen i bygg- og anleggsbransjen, og det er ikke uten grunn. Løsningen består av 10 moduler som gir deg oversikt og enkel kontroll over timer på mann og maskin, vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, logging av sprengstoffuttak, brøytelister med mer.

Systemet er webbasert og det finnes egne Apper for iPhone og Android som gjør at du kan bruke løsningen også fra mobil. Dette gjør at du slipper å tenke på oppdatering, backup av data og alle andre problemer som du måtte ha med å installere og drifte løsningen i egen serverpark. Det eneste du trenger for å bruke løsningen er en PC med nettleser og internettilgang, enkelt og greit!

SmartDok på mobilen. Timeregistrering er valgt