ELEKTRONISK MANNSKAPSLISTE

Byggekortleser ikon SmartDok

Registrer via vår robuste byggekortleser eller bruk mobiltelefon

Hvorfor elektroniske mannskapslister fra SmartDok?

  • Arbeiderne registrerer seg ved sitt byggekort inn og ut av arbeidsplassen elektronisk. Et enkelt «swipe» og du er inne!

  • Tillater registrering fra smarttelefon i kombinasjon med vår nye Byggekortleser

  • Vår byggekortleser er laget for nordiske forhold. Robust, vanntett og tåler kulde. Den er også superenkel å montere og bruke

  • All informasjon registreres og lagres og du får full oversikt på hvem som har vært innom hver byggeplass. Den enkleste måten å få en mannskapsliste på

  • Løsningen oppfyller myndighetenes krav til mannskapslister

  • Egen App for underentreprenører kan lastes ned og brukes gratis (UE-App)

Bestill Elektronisk mannskapsliste / Byggekortleser
Se video om vår løsning på elektroniske mannskapslister

HAR DU OVERSIKT OVER HVEM SOM ER PÅ DINE PROSJEKTER?

Vi bruker den nye byggekortleseren til SmartDok. Den er veldig enkel i bruk, og var lett å montere.

Hans Kristian Solvold, Harald Nilsen AS

Elektroniske mannskapslister over de ansatte er viktig for at de sentrale aktørene på en byggeplass (byggherre, HMS-koordinator, arbeidsgiver og verneombudet), og tilsynsmyndighetene, raskt skal kunne skaffe seg oversikt over de som jobber på bygge- eller anleggsplassen

Alle arbeidere på en byggeplass er pålagt av arbeidstilsynet å være utstyrt med byggekort (HMS-kort). Byggherreforskriftens § 15 sier at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som er på byggeplassen. Alle arbeidere eller besøkende skal bære med seg et HMS-kort, som er byggbransjens obligatoriske ID-kort.

Når en arbeider registrerer seg via SmartDok sin byggekortleser sendes infomasjonen via web til ditt SmartDok-system hvor du kan via mobil eller PC få full tilgang til å se hvem som er eller har vært på byggeplassen. 

DU KAN OGSÅ BRUKE MOBILEN TIL Å REGISTRERE DEG

Bruk mobiltelefonen til å registrere
På noen byggeplasser kan det være vanskelig å registrere elektroniske mannskapslister via en eller flere byggekortlesere. Er dere kunde av SmartDok kan dere også benytte dere av mobiltelefon for å registrere ut eller inn på anleggsplassen.

Alt i en App
Som SmartDok bruker vil du dermed ha alle dine funksjoner samlet i en App. Du finner da byggekortleser ikonet i SmartDok Appen og registrerer deg ut og inn av prosjektet. Dette gjør SmartDok sin løsning fleksibel og ikke minst enkel å bruke.

UE-App for underentreprenør
Er deres bedrift underentreprenør i et prosjekt, så har SmartDok nå en egen UE-App slik at en kan registrere seg inn på byggeområdet via denne Appen. 

Bestill Elektronisk mannskapsliste / Byggekortleser
Byggekortleser UE App Elektroniske mannskapslister

Pris pr. byggekortleser er 699,- eks.mva i måneden (årsfakturering det første året). Vi kontakter deg etter at du har fullført bestillingen. Last ned SmartDok Byggekortleser-plakat (på Norsk, Engelsk og Polsk).