BYGGEKORTLESER (Mannskapslister)

Byggekortleser ikon SmartDok

Med SmartDok sin mannskapsliste på byggeplassen har du full kontroll. Registrer via byggekortleser eller mobiltelefon

Hvorfor elektroniske mannskapslister fra SmartDok?

  • Arbeiderne registrerer seg ved sitt byggekort inn og ut av arbeidsplassen elektronisk. Et enkelt «swipe» og du er inne!

  • Tillater registrering fra smarttelefon i kombinasjon med vår nye Byggekortleser

  • Vår byggekortleser er laget for nordiske forhold. Robust, vanntett og tåler kulde. Den er også superenkel å montere og bruke

  • All informasjon registreres og lagres og du får full oversikt på hvem som har vært innom hver byggeplass. Den enkleste måten å få en mannskapsliste på

  • Løsningen oppfyller myndighetenes krav til mannskapslister

  • Mannskapslistene kan du enkelt hente ut elektronisk via web

Bestill Byggekortleser
Kontakt oss
Se video om SmartDok

HAR DU OVERSIKT OVER HVEM SOM ER PÅ DINE PROSJEKTER?

Vi bruker den nye byggekortleseren til SmartDok. Den er veldig enkel i bruk, og var lett å montere.

Hans Kristian Solvold, Harald Nilsen AS

1.juli 2017 innføres det krav om elektronisk oversikt over ansatte på byggeplasser.

Elektroniske lister over de ansatte er viktig for at de sentrale aktørene på en byggeplass (byggherre, HMS-koordinator, arbeidsgiver og verneombudet), og tilsynsmyndighetene, raskt skal kunne skaffe seg oversikt over de som jobber på bygge- eller anleggsplassen

Alle arbeidere på en byggeplass er pålagt av arbeidstilsynet å være utstyrt med byggekort (HMS-kort). Byggherreforskriftens § 15 sier at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som er på byggeplassen. Alle arbeidere eller besøkende skal bære med seg et HMS-kort, som er byggbransjens obligatoriske ID-kort.

Når en arbeider registrerer seg via byggekortleseren sendes infomasjonen via web til ditt SmartDok-system hvor du kan via mobil eller PC få full tilgang til å se hvem som er eller har vært på byggeplassen. 

Link HMS-kort med SmartDok App
På noen byggeplasser kan det være vanskelig å registrere elektroniske mannskapslister via en eller flere byggekortlesere. Er dere kunde av SmartDok kan dere også benytte dere av mobiltelefon for å registrere ut eller inn på anleggsplassen. Dette gjør SmartDok sin løsning fleksibel og ikke minst enkel å bruke.

Bestill Byggekortleser
Byggekortleser mannskapsliste SmartDok

Pris pr. byggekortleser er 699,- eks.mva i måneden (årsfakturering det første året). Vi kontakter deg etter at du har fullført bestillingen.