HAR DU OVERSIKT OVER HVEM SOM ER PÅ DINE PROSJEKTER?

Mannskapslister fører du med:

  • Byggekortleser

  • SmartDok-App

  • UE-APP (underentreprenør)

Bestill Elektronisk mannskapsliste / Byggekortleser

Pris pr. byggekortleser er 699,- eks.mva i måneden (årlig fakturering). Vi kontakter deg etter at du har fullført bestillingen. Last ned SmartDok Byggekortleser-plakat (på Norsk, Engelsk og Polsk). Vi gjør oppmerksom på at selv om en bare har en byggekortleser kan løsningen i kombinasjon med mobil-App brukes på flere prosjekter. 

VÅR ROBUSTE BYGGEKORTLESER

Byggekortleseren vår er laget for nordiske forhold
Om det er minus 25 kuldegrader eller pøsende regnvær betyr ingenting for vår byggekortleser. Leseren er produsert med tanke på tøffe forhold. «Swipe» ditt HMS-kort foran leseren og du er kjapt og enkelt registrert på korrekt prosjekt. Når du er ferdig for dagen «swiper» du kortet på nytt og du registrerer deg ut av byggeplassen. Leseren kan du montere på vegg. Den trenger ikke tilgang til trådløst nettverk for å fungere. Inne i leseren er det et SIM-kort som kommuniserer via mobilnettverket.

Byggekortleseren til SmartDok kan flyttes fra prosjekt til prosjekt. Det er enkelt å endre hvilket prosjekt boksen skal registrere mannskapslister på. Selv med bare en byggekortleser kan løsningen i kombinasjon med mobil-App brukes på flere prosjekter.

BRUK MOBILEN TIL Å REGISTRERE DEG

Bruk mobiltelefonen til å registrere
På noen byggeplasser kan det være vanskelig å registrere elektroniske mannskapslister via en eller flere byggekortlesere. Er dere kunde av SmartDok kan dere også benytte dere av mobiltelefon for å registrere ut eller inn på anleggsplassen.

Alt i en App
Som SmartDok bruker vil du dermed ha alle dine funksjoner samlet i en App. Du finner da byggekortleser ikonet i SmartDok Appen og registrerer deg ut og inn av prosjektet. Dette gjør SmartDok sin løsning fleksibel og ikke minst enkel å bruke.

UE-App for underentreprenør
Er deres bedrift underentreprenør i et prosjekt eller er du en gjest, så har SmartDok nå en egen UE-App slik at en kan registrere seg inn på byggeområdet via denne Appen. 

Les forskriften for mannskapslister

Elektroniske mannskapslister over de ansatte er viktig for at de sentrale aktørene på en byggeplass (byggherre, HMS-koordinator, arbeidsgiver og verneombudet), og tilsynsmyndighetene, raskt skal kunne skaffe seg oversikt over de som jobber på bygge- eller anleggsplassen

Alle arbeidere på en byggeplass er pålagt av arbeidstilsynet å være utstyrt med byggekort (HMS-kort). Byggherreforskriftens § 15 sier at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som er på byggeplassen. Alle arbeidere eller besøkende skal bære med seg et HMS-kort, som er byggbransjens obligatoriske ID-kort.

Når en arbeider registrerer seg via SmartDok sin byggekortleser sendes infomasjonen via web til ditt SmartDok-system hvor du kan via mobil eller PC få full tilgang til å se hvem som er eller har vært på byggeplassen.

Vi bruker den nye robuste byggekortleseren til SmartDok. Den er veldig enkel i bruk, lett å montere og ikke minst fleksibel med mulighet for å bruke mobiltelefon for å registrere mannskapslister. Anbefalt!

Hans Kristian Solvold, Harald Nilsen AS
Bestill Elektronisk mannskapsliste / Byggekortleser