SmartDok med support og kundeservice i fokus. Supportavdelingen på SmartDok vokser

Pernille Haugen, Sondre Andersen og Roger Skarvik på supportavdelingen til SmartDok. Foto: Lasse Sørnes

Pernille Haugen, Sondre Andersen og Roger Skarvik på supportavdelingen til SmartDok i Alta. Foto: Lasse Sørnes

SmartDok har over 30.000 brukere i Norge og er Skandinavias mest brukte system for timeregistrering innenfor bygg- og anleggsbransjen. Med en stadig økende brukermassen er SmartDok helt avhengig av å kunne gi kundene sine god support og kundeservice. Hva passer vel bedre enn en liten introduksjon av vår kundeservice og noen tanker om hvorfor det er så bra å jobber der?

God support

Supportavdelingen ledes i dag av Roger Skarvik, og med seg har han Peter Rødberg, Pernille Haugen og Sondre Andersen. Avdelingen har sitt sete på kunnskapsparken i Alta, utenom Peter som jobber fra Fredrikstad. Vi har spurt Pernille og Sondre hvorfor det er så bra å jobbe på support?

– Du får jobbe med Pernille, Roger og Peter! sier Sondre uten å nøle.

– Å jobbe med verdens beste kolleger. Å kunne samarbeide med flere ulike avdelinger for å komme frem til den beste løsningen for kunden, kontrer Pernille.

Vi noterer ned at godt arbeidsmiljø er viktig. Noe annet?

– Du får jobbe med det beste og kuleste systemet i bransjen, sier Sondre.

– Gøy å være med på å gjøre arbeidshverdagen til våre kunder smartere og enklere. Det er spennende og utfordrende og løse små og store problemer og utfordringer som kunder har, sier Pernille uten å miste pusten.

Noe våre to eminente medarbeidere også ville trekke fram var muligheten til å være med å forme SmartDok.

– Som medarbeider på supportavdelingen får ta del i videreutviklingen av SmartDok gjennom testing av nye funksjoner, forteller Sondre og Pernille.

Søker medarbeider

Har du lyst til å jobbe hos SmartDok? 15.oktober 2016 går søknadsfristen ut for Support-/kundekonsulent. Her finner du mer informasjon om stillingen: