Det er høysesong for anleggsbransjen – vi har byggekortlesere klare for levering. Bestill nå!

Det er høysesong for anleggsbransjen – vi har byggekortlesere klare for levering. Bestill nå!

SmartDok sin elektroniske mannskapsløsning fungere både via mobil og byggekortleser.

Over 1000 prosjekter i Norge bruker i dag vår fleksible løsning på elektroniske mannskapsliste via mobil eller byggekortleser.

SmartDoks byggekortleser er en kjent installasjon på utallige byggeplasser rundt om i landet. Den robuste boksen som tåler både kulde, vær og vind sørger for at mannskapslistene hele tiden er korrekte og oppdaterte.

Byggekortleseren til SmartDok fyller fire år i juni, og fra den spede begynnelse befinner det seg nå drøye 1000 bokser spredt utover en lang rekke prosjekter og anlegg. Boksen kan enkelt flyttes fra ett byggeprosjekt til et annet, og du får full oversikt over hvem som til enhver tid befinner seg på byggeplassen. Du oppfyller samtidig myndighetenes lovkrav om mannskapslister.

På noen byggeplasser kan det likevel være vanskelig å registrere elektroniske mannskapslister via en eller flere byggekortlesere. Er dere kunde av SmartDok kan dere også benytte dere av mobiltelefon for å registrere ut eller inn på anleggsplassen.

Tidlig ute og fornøyd

Sortland Entreprenør var en av de aller første entreprenørbedriftene som bestilte SmartDoks byggekortlesere. Katja Olsen er Driftscontroller i Kronstein Produksjon AS som er morselskapet til bl.a Sortland Entreprenør, og forteller at brukerne var godt kjent med SmartDok fra før av, og at det derfor var et naturlig valg for de å ta i bruk denne funksjonaliteten:

– Løsningen tilfredsstiller myndighetenes krav slik at vi får oversikt over vår egen og ekstern personell på byggeplassene. Byggekortlesere er uunnværlige i store prosjekter, mens appløsningen fungerer helt greit i mindre prosjekter, slik at vi får holde kostnader på et fornuftig nivå.

– Funksjonaliteten i elektronisk mannskapsregistrering er blitt utvidet etter hvert, f.eks har det kommet inn en mulighet til å bruke Geofence-funksjonen. Aktiverer man denne funksjonen på prosjekt, får ikke folk anledning til å registrere seg inn når de er utenfor området.

Kom i gang med SmartDok mannskapslister