Industrigulv Spesialisten AS byttet system og opplevde det som en knirkefri prosess

Bjarne Moxness

Bjarne Moxness, arbeidsleder i Industrigulv Spesialisten syntes overgangen til SmartDok var svært enkel.

Når Industrigulv Spesialisten skulle bytte system var brukervennlighet det viktigste kriteriet.

I 2020 hadde selskapet bestemt seg for å skifte system for timeregistrering og HMS, og det aller viktigste kriteriet var at det nye systemet måtte være enkelt å komme i gang med, og lett å bruke for de ansatte.

Vi var i utgangspunktet bekymret for å skifte system. Forrige gang vi byttet system ble det mye styr og vi brukte mye tid på å få alle i organisasjonen i gang, sier arbeidsleder i selskapet, Bjarne Moxness.

Denne gang hadde de gjort grundige undersøkelser, og valget falt til slutt på SmartDok.

– De fleste brukerne i selskapet er jo de som bruker systemet via appen, og en er bekymret for at disse skal ha tid til å sette seg inn i et nytt system, forteller Moxness.

Denne gang kom systembyttet til å bli en positiv opplevelse.

– Å bytte til SmartDok var kjempeenkelt! Dere har en bra onboarding, og både administrasjonen og brukerne våre kom raskt i gang.

Account Manager i SmartDok, Steffen Nerdal synes det er hyggelig å høre at kundene kommer enkelt i gang med systemet.

– Vi leverer et system som skal gjøre hverdagen enklere for våre kunder, og i det ligger det en forventning om at en kommer i gang kjapt med systemet, forteller han.

– Derfor har vi brukt mye ressurser på å lage et brukervennlig produkt og ikke minst ha tilgjengelig en god support som sørger for en god onboarding for nye kunder, som Industrigulv Spesialisten, forteller Nerdal.

Kontakt Industrigulv Spesialisten
Bjarne Moxness og Steffen Nerdal

Account Manager Steffen Nerdal er ute å besøker Bjarne Moxness på kontoret hans i Bergen. Moxness har et spørsmål om en funksjon i appen, som Nerdal hjelper han med.

Den største gulventreprenøren i Hordaland

Industrigulv Spesialisten ble startet i 1997 av Per Olav Jensen og Geir Rune Berg. I dag jobber over 30 ansatte i bedriften som omsatte for rundt 90 millioner kroner i 2020.

Selskapet driver i hovedsak med Herdeplast, støpning og avretting av gulv.

hjemmesiden til selskapet kan vi lese følgende: